dimecres, 2 d’abril del 2014

COLÒNIES Curs 2013-2014 CAN RIGOL (Begues)

JA TENIU AQUÍ LES FOTOS DE LES COLÒNIES !! POSEU-VOS CÓMODES I GAUDIU-NE... QUINES CARES DE FELICITAT ( I DE CANSAMENT JA CAP AL FINAL...), QUIN MUNT DE COSES INTERESSANTS I DIVERTIDES HEM FET I HEM APRÈS DE LA MÀ DELS MONITORS DE CAN RIGOL, QUANTS MOMENTS COMPARTITS... I ENCARA HEM TINGUT TEMPS PER A TROBAR LA CAPSA DE MÚSICA DELS FOLLETS DEL BOSC I PER A CONÉIXER A EN RIGOLET!! ENS HO HEM PASSAT D'ALLÓ MÉS BÉ TOTS I CADASCUN DE NOSALTRES!! DEMANEU ALS GATS I LES GATES, ALS TRENS I A LES VAQUES QUE US ACOMPANYIN... SEGUR QUE US EXPLIQUEN UN MUNT DE COSES (SI ES QUE NO US HO HAN EXPLICAT TOT A HORES D'ARA.... EP! ESTIGUEU ATENTS... EN BREU LA PEL·LÍCULA!! VAQUES GATS I GATES (I ALGUN TREN!!) TRENS (I ALGUNS GATS I GATES!!)

6 comentaris:

  1. És impresionant com ho podeu tenir tot tan controlat. Moltes gracies per les fotos i gracies per compartir aquesta experiencia amb els nens! (Pablo i Lali)

    ResponElimina
  2. Que divertit!!! I quina feinada amb la càmera!!! Moltes gràcies pel vostre esforç per poder compartir-ho tot amb els pares.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per la feina extra! Ens agrada molt poder veure aquests moments.

    ResponElimina
  4. Gràcies per posar imatges a les explicacions dels nostres fills! I gràcies per la feina i l'empenta!

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Quina passada!! Quants quilos de riures i descobertes! I quina enveja dels nens i les nenes!! Felicitats per la feinada!! (mare Bruno p4)

    ResponElimina