dimecres, 25 de setembre de 2013

PRIMERS DIES A P3

..."L'AVENTURA" DE P3 TOT JUST ACABA DE COMENÇAR I ES POT DIR QUE, LA MAJORIA, JA ENS TROBEM COM A CASA... CADASCÚ AL SEU RITME, ENS HEM ANAT FENT NOSTRE L'ESPAI, HEM ANAT CONEIXENT TAMBÉ UN MUNT NOMS I CARES NOVES I RETROBANT D'ALTRES QUE JA CONEIXIEM, PER A ALGUNS/ES DE NOSALTRES HA SUPOSAT ANAR A L'ESCOLA PER PRIMER COP I PER D'ALTRES, UNS QUANTS, ANAR A L'ESCOLA DELS GERMANS I LES GERMANES GRANS!! (quina alegria quan alguns/es ens hem trobat al pati!!)... ENS EN HEM SORTIT PROU BÉ...TOT UN REPTE AIXÒ DE FER P3!!
A HORES D'ARA ES POT DIR QUE AL LLARG DEL DIA JA NO HI HAN GAIREBÉ PLORS... ESTEM TRANQUILS I CONTENTS, GAUDIM MOLTÍSSIM DEL PATI,COMPARTIM JOCS, ENS EXPLIQUEM COSES, I, FINS I TOT, HEM FET ALGUNA "FEINA"!! ARA MATEIX HO PODREU COMPROVAR VOSALTRES MATEIXOS... MIREU QUINA PILA DE FOTOS QUE HO DEMOSTREN!
MOLT BON INICI DE CURS FAMÍLIES, A LES NOUVINGUDES I A LES RETROBADES! A GAUDIR MOLT D'AQUEST PRIMER ANY A L'ESCOLA! NOSALTRES AIXÍ HO FAREM!...

2 comentaris:

 1. Hola!
  Són unes fotos precioses que reflecteixen perfectament els primers dies de classe...! pels més petits és tota una experiència i tot és tant nou!

  Gràcies a qui feu possible aquest petita finestreta per on els pares podem veure com viuen els nostres fills aquesta etapa de la seva vida.

  Gràcies de nou!

  ResponElimina
 2. Doncs sembla que no ho pasen tant malament!!!!
  Moltes gràcies per compartir amb tothom aquests moments.

  ResponElimina