dilluns, 6 de febrer de 2012

LES GIRAFES AL ZOO

EN EL ZOO ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ. HEM FET EL TALLER DE LES GIRAFES I ENS HA PERMÉS APRENDRE COSES NOVES I CONSTATAR LA INFORMACIÓ QUE JA SABÍEM. VOLEM COMPARTIR AMB TOTS I TOTES VOSALTRES UNES QUANTES COSES MOLT INTERESSANTS.
HEM TOCAT PÈL DE GIRAFA, ÉS SUAU!, UNA VÈRTEBRA DEL COLL, ÉS MÉS LLARGA QUE TOT EL NOSTRE COLL I UN QUEIXAL ENORME, MÉS GRAN QUE TOTES LES NOSTRES DENTETES JUNTES.
EN KAYAC, LA YALINGA I LA NURU SÓN LES TRES GIRAFES QUE VIUEN EN EL ZOO DE BARCELONA, UN MASCLE I DUES FEMELLES. MENGEN HERBA SECA I FRESCA, FULLES D´ACÀCIA I BRANQUILLONS COM LES GIRAFES DE LA SABANA AFRICANA, PERÒ EL QUE MÉS ELS AGRADA A LES DEL ZOO ÉS LA PASTANAGA, LA POMA, ENCIAM I SOBRETOT LA CEBA, PER ELLES ÉS COM UNA XUXE. LES GIRAFES ES PENTINEN LA CRINERA LLEPANT-SE-LA ENTRE ELLES. QUAN NEIX UNA GIRAFA SALVATGE, LA MARE DE SEGUIDA ES MENJA LA PLACENTA I NETEJA LA CRIA AMB LA LLENGUA PERQUÈ ELS SEUS DEPREDADORS NO OLORIN LA SANG I VINGUIN RÀPIDAMENT A MENJAR-SE- LA .
TAMBÉ SABEM......BÉ, TROBAREU MÉS INFORMACIÓ EN EL NOSTRE PROJECTE. ENS HA AGRADAT MOLT COMPARTIR LA SORTIDA AMB P-3 I P-5 APRENENT COSES DELS LLEONS I LES LLEONES, DELS MICOS I LES MONES I JUGANT TOTS/ES PLEGATS/DES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada