dimecres, 21 de setembre de 2011PRIMERA SETMANA SUPERADA!!

SEMBLAVA QUE NO ARRIBARIA MAI EL DIA PERÒ SÍ, ELS NENS I LES NENES DE P3 HAN COMENÇAT A FER-SE SEVA LA QUE SERÀ LA SEVA CLASSE DURANT AQUEST CURS 2011-2012!
AL PRINCIPI ENS HA COSTAT UNA MIQUETA AIXÒ D’ACOMIADAR-NOS DE LA MAMA, DEL PAPA, DELS GERMANS, EL QUEDAR-NOS SOLS, PERÒ UN COP HEM ESTAT TRANQUILS A LA CLASSE HEM GAUDIT MOLTÍSSIM JUGANT I COMPARTINT UNA ESTONA AMB ELS/LES QUE SERÀN ELS/LES NOSTRES COMPANYS/ES.

HA ESTAT UNA SETMANA PLENA D’EMOCIONS…. HEM RIGUT I TAMBÉ PLORAT UNA MIQUETA ( N’HI HA QUE PLOREN AQUESTA MICA ARA, NO PATIU QUE TOT ES PASSA…), ENS HEM COMENÇAT A CONÉIXER I, ALGUNS, ENS HEM RETROBAT AMB AMICS I AMIGUES, HEM COMPARTIT JOCS I JOGUINES, ENS HEM DIT BON DIA I HEM ESMORZAT PLEGATS, ENS HO HEM PASSAT LA MAR DE BÉ JUGANT AL PATI I ENS HEM FET UN TIP DE RIURE FENT-NOS PESSIGOLLES I ENS HA AGRADAT EXPLICAR ELS NOSTRES ÀLBUMS DE FOTOS ALS COMPANYS…. SABEU, FINS I TOT, HEM FET ALGUNA FEINETA EN PAPER! AIXÒ JA NO HI HA QUI HO PARI!

L’HORA DE DINAR TAMBÉ HA ESTAT TOTA UNA EXPERIÈNCIA! HEM ESTAT MOLT I MOLT A GUST AMB LA ROSALIA QUE, A L’HORA DE DESCANSAR, ENS HA DOANT UN NINO A CADASCÚ!! QUINA SORPRESA!

JA HO VEIEU, LA NOSTRA AVENTURA A L’ESCOLA JA HA COMENÇAT! QUÈ CONTENTS I CONTENTES ESTEM! QUINES GANES D’APRENDRE UN MUNT DE COSES NOVES!


1 comentari:

  1. Ens ha agradat molt veure què fan els nostres filla a l'escola! Aquesta web ens permetrà seguir-los de més a prop. Gràcies, mestres!

    ResponElimina