dijous, 17 de febrer de 2011

TALLERS

EP FAMÍLIES!

VET AQUÍ UNA MOSTRA DELS TALLERS QUE HEM FET AL PARVULARI EN AQUESTA SEGONA TANDA.

HI TROBAREU ALS PINTORS FENT AQUAREL•LES. HEM PINTAT UNS PEIXOS MAQUISSIMS I UN MAR BEN BLAU.

TAMBÉ PODEU VEURE COM ELS ESCULTORS HEM DONAT FORMA A DIVERSOS ANIMALS AMB EL MATERIAL RECICLAT QUE ENS HEU FET ARRIBAR (moltes gràcies a tots/es), PER TAL DE CONSTRUÏR MÒBILS QUE JA TENIM PENJATS AL NOSTRE PASSADÍS. HI TENIM CONILLS, LLEONS, RATOLINS I PEIXOS.

TOTS I CADASCUN DE NOSALTRES HEM PARTICIPAT EN LA REPRESENTACIÓ DE LA CANÇÓ BON DIA NOSTRE PARE AL TALLER D’EXPRESSIÓ CORPORAL. QUIN OFICI ÉS? EL/LA REI/NA L’HAN D’ENDEVINAR UN COP EL/LA MINISTRE/A HA DEIXAT PASSAR A AQUELLS/LLES QUE EL REPRESENTEN.

AL TALLER D’EXPERIMENTEM I, HEM DESCOBERT UN MUNT DE COSES INTERESSANTS SOBRE LA LLUM. HI HA PAPERS I TELES QUE LA DEIXEN PASSAR I D’ALTRES NO (OPAC-TRANSPARENT), MIRANT A TRAVÈS DELS PAPERS DE COLOR VEIEM EN COLOR..... ENS HEM CONSTRUÏT UNES “ULLERES” PERÒ ABANS HEM HAGUT D’ESBRINAR QUIN COLOR ENS PROTEGEIX MÉS DE LA LLUM DEL SÓL.... ÉS EL BLAU! COM HO SABEM? UN APARELL QUE ES DIU ECODAD ENS HA AJUDAT A DESCOBRIR-HO.
TAMBÉ HEM EXPERIMENTAT AMB L’AIRE EN EL TALLER D’EXPERIMENTEM II. HEM “ATRAPAT” AIRE AMB BOSSES DE PLÀSTIC, HEM VIST QUE L’AIRE OCUPA UN ESPAI, I FINS I TOT HEM FET CURSES AMB PAPERS DE SEDA TOT BUFANT AMB CANYES.

COM ENS AGRADA AIXÓ DE FER TALLERS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada