divendres, 17 de setembre de 2010

HOLA HOLA!!

VOLEU VEURE QUÈ BÉ S’HO HAN PASSAT ELS NENS I LES NENES DE P3 AQUESTS PRIMERS DIES?? DE SEGUIDA US PENGEM UNES QUANTES FOTOS PER A QUE VEIEU QUE NO ÉS BROMA, QUE ESTEM MOLT CONTENTS A LA NOSTRA NOVA CLASSE!

AL PRINCIPI ENS HA COSTAT UNA MIQUETA AIXÒ D’ACOMIADAR-NOS DE LA MAMA, DEL PAPA, DELS GERMANS, EL QUEDAR-NOS SOLS, PERÒ UN COP A LA CLASSE HEM GAUDIT MOLTÍSSIM JUGANT I COMPARTINT UNA ESTONA AMB ELS/LES QUE SERÀN ELS/LES NOSTRES AMICS/GUES ! ALGUNS FINS I TOT HEM COMPARTIT L’ESTONA D’ESMORZAR!!

HEM FET DE TOT, DES DE PREPARAR DINARS A LA CUINETA QUE TENIM A LA CLASSE A ANAR EN BICICLETA, PASSANT PELS ENCAIXOS, LES CONSTRUCCIONS, ELS COTXES, .... ALGUNS FINS I TOT HAN AGAFAT PAPER I COLORS I A PINTAR, I D’ALTRES US HAN “TRUCAT” PER TELÈFON!!

ENS HA AGRADAT MOLT PODER ESTAR UNA ESTONETA AL PATI I FER SERVIR ELS TRICICLES, LES PALES I RASCLETS, BAIXAR PEL TOBOGÀN ..... QUINA ALEGRIA HAN TINGUT UNS QUANTS AL TROBAR-SE AMB ELS GERMANS I GERMANES MÉS GRANS!
UN COP S’HA ACABAT L’ESTONETA DE PATI, A L’ENTRAR A LA CLASSE ENS HEM NETEJAT LES MANS I LA CARA.... PER AIXÒ HEM SORTIT TAN NETS I NETES!!

MIREU SI SOM GRANS QUE EN DOS DIES JA ENS ASSENTEM EN ROTLLANA I ENS PRESENTEM, ENS DIEM BON DIA I ESCOLTEM ALLÒ QUE ENS EXPLIQUEN.

COM HEM RIGUT QUAN LA LOLI ENS HA FET L’ ”ARRI-ARRI TATANET”!!

EP, I NO US PENSEU QUE LA COSA ACABA AQUÍ....
PER ACABAR LA SETMANA, EL DIVENDRES ENS HI HEM ESTAT TOT EL DIA A L’ESCOLA, TOTS JUNTS!!
QUÈ BÉ ENS HO HEM PASSAT! : ENS HEM VIST LES CARES AMB ALGUNS PER PRIMERA VEGADA, HEM FET PASTILINA, HEM CONEGUT A L’ÀGATA, LA CUINERA DE L’ESCOLA, ALGUNS ENS HEM EXPLICAT ELS ÀLBUMS DE FOTOS, FINS I TOT HEM COMENÇAT A FER FEINA PER GUARNIR ELS NOSTRES PENJADORS!
ALGUNS/ES ENS HEM QUEDAT A DINAR A L’ESCOLA, AMB LA ROSALIA I LA MARIA I, ENCARA QUE NO US HO CREIEU, COM SI HO HAGUÉSSIM FET TOTA LA VIDA.....

AIXÒ DE FER-SE GRAN COM CANSA !!... PERÒ JA HO VEIEU, ESTEM ENCANTATS!
I AIXÒ TOT JUST ACABA DE COMENÇAR !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada